Meerdere accounts toevoegen aan Gmail

Klik rechts boven op uw Foto of Voorletter van uw naam en klik hierna op account toevoegen.

Zodra u op account toevoegen hebt geklikt kunt u inloggen in het account wat u hier wilt toevoegen.

Zodra u bent ingelogd is het account toegevoegd, als u weer bent ingelogd kunt u makkelijk schakelen tussen de accounts als u weer rechtsbovenin op uw foto of letter drukt.