Via het applicatiebeheer binnen het COOL portaal kun je toegang krijgen tot het inzien en/of wijzigen van wachtwoorden van de leerlingen.

Wanneer leerlingen het eerste aanmeld wachtwoord heeft gewijzigd in een persoonlijk wachtwoord dan zie je *** in het wachtwoord veld.

Login in het COOL portaal en ga naar applicatiebeheer.

Klik vervolgens op Gebruikers / groepen.

Klik op de het tabblad 'Leerlinggroepen' en je ziet een overzicht van de groepen van de school. De groepen waaraan jij les geeft zijn actief, de voerige zijn 'grayed out'.

In de kolom 'Wachtwoord' kun je twee iconen zien;

• een plaatje dat aangeeft dat deze groep is ingesteld met Plaatjeslogin;
  • een sterretje/asterisk dat aangeeft dat deze groep met een tekstueel wachtwoord inlogt.

Klik op het desbetreffende icoon van de om de wachtwoorden te bekijken.

De inlogafbeeldingen worden hier weergegeven en kunnen eventueel hier ook worden gewijzigd.

Tevens kun je via het tabblad wachtwoorden ook de bijbehorende wachtwoorden inzien en wijzigen.

Je kunt wachtwoorden wijzigen door op het potloodje te klikken.