Cookies en andere browsergegevens wissen

U kunt uw cookies heel gemakkelijk verwijderen door de toetsencombinatie CTRL + shift + delete in te drukken, u komt dan in het hieronder afgebeelde scherm.

Let erop dat u voor "Geavanceerd" kiest, en dat u de periode aanpast naar "Alles".

U hoeft alleen de volgende items aangevinkt te hebben:

-"Cookies en andere sitegegevens"

-"Gecachte afbeeldingen en bestanden"

De andere items moeten niet aangevinkt zijn, tenzij anders door ons aangegeven.

Zodra u op "Gegevens wissen" heeft gedrukt zijn de cookies verwijderd.