Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Aanmelden

Mensen uit de instellingen voor delen verwijderen, of openbaar delen stoppen

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Zoek aan de linkerkant het gedeelte 'Mijn agenda's'. Je moet misschien klikken om dit uit te vouwen. 
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda die je niet meer wilt delen en klik op Meer Meer en vervolgens Instellingen en delen.
  4. Verwijder onder 'Toegangsrechten' het vinkje uit het selectievakje naast 'Openbaar beschikbaar maken'.
  5. Als je een agenda niet meer met bepaalde mensen wilt delen, klik je onder 'Delen met bepaalde personen' op Verwijderen Verwijderen naast de persoon die je wilt verwijderen.

Als je meerdere agenda's deelt, herhaal je deze stappen voor alle andere agenda's waarvoor je het delen wilt stopzetten.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.