In Gmail is het mogelijk om emails automatisch door te laten sturen, hieronder staan de stappen beschreven die u moet doorlopen om dit in te stellen.

1. Klik op het tandwieltje rechts boven in Gmail en ga naar de instellingen.

2. Klik op het tabblad "doorsturen en POP/IMAP"

3. Klik op "Een doorstuuradres toevoegen" en vul daar het email adres in.

4. Er verschijnen nu 2 opties, vink het bolletje voor "Een kopie van een inkomend bericht doorsturen" aan.

Na deze stappen kunt u de wijziging opslaan (onder in het scherm). Uw mail word nu automatisch doorgestuurd.