Voordat je FACET op kunt starten op de chromebooks, dien je jou school aan te melden via het volgende formulier: Klik hier voor het aanmeldformulier

Zodra je aanvraag is verwerkt krijg je bij het opstarten van de chromebook een optie "Apps" te zien. (zie screenshot hieronder).

Je klikt hierbij op "Apps" en krijgt dan de mogelijkheid om "Facet CrOs App Afname" te starten.

Als je hierna op "Facet CrOs App Afname" klikt zal de Facet App opstarten. Houd er rekening mee dat zodra de Facet App is opgestart de chromebook in kiosk modus gaat. Dit betekent dat er geen andere apps (bijv. de chrome browser, gmail, drive etc) gestart kunnen worden.

Afsluiten van de Facet app kan enkel door het herstarten van de chromebook.

Bekijk het onderstaande filmpje om een beeld te krijgen van de werking.