Dit artikel gaat over de digibordsoftware voor al onze methodes, en vernieuwde software voor Taal actief 4, Staal, Lijn 3, Station Zuid, NMB2.

Er vinden geen veranderingen plaats bij WIG5 en PP4. Ook zijn PP3 en WIG4, NMB1 en Kleuterplein afgelopen jaar al omgezet.

Klik op onderstaande link om alles te weten te komen over de Flash-vrije applicaties van Malmberg. Er zijn een aantal stappen dat u moet doorlopen om gebruik te maken van de vernieuwde applicatie:

https://www.malmberg.nl/basisonderwijs/ondersteuning-inspiratie/ontwikkelingen/uitfasering-flash.htm