Extensies en favorieten verdwenen

Alle extensies en instellingen die wij vanuit de Google beheer omgeving voor de school accounts instellen en de extensies en favorieten die jij zelf downloadt en toevoegt worden op jouw Google account opgeslagen. Dat betekent dat overal waar je met dat account inlogt je dezelfde extensies, favorieten en instellingen hebt. Als je die extensies en favorieten niet meer ziet staan in Chrome kan dat betekenen dat je niet goed bent ingelogd in de browser.

Om te controleren of je goed bent ingelogd in de browser kan je onderstaande stappenplan volgen:

Kom je er niet uit neem dan gerust contact met ons op via onderstaande gegevens, we helpen je graag verder:

support@cloudwise.nl