Ongewenste meldingen uitschakelen

Krijg je op de computer rechts onderin ongewenste meldingen in beeld?

Er is dan een website toestemming gegeven om deze meldingen naar je computer te sturen.

Je kunt op de volgende manier meldingen van websites uitschakelen:

1. Open Chrome en klik op de drie puntjes rechts bovenin en vervolgens op Instellingen.

2. Klik onder Privacy en beveiliging op Site-instellingen.

3. Klik onder Rechten op Meldingen.
    Hier staan alle websites die meldingen mogen sturen. Het is aan te raden om alle onbekende sites te verwijderen.

4. Klik hiervoor op de drie puntjes naast de website en vervolgens op Verwijderen.
    De website kan nu geen meldingen meer sturen.