Instellingen terugzetten naar standaardwaarden - Chrome

Als er een probleem is met de Chromebook of binnen de Chromebrowser kan het helpen om de instellingen terug te zetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden.

Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden

1. Klik rechtsboven op de menu-toetsSamsung Chromebook Refresh key

2. Klik op Instellingen

3. Klik links in de lijst op Geavanceerd.

4. Klik links in de lijst op Instellingen resetten.

5. Klik op Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden.

6. Klik op de blauwe knop Instellingen resetten

De instellingen zijn nu teruggezet naar de oorspronkelijke standaardwaarden.