COOL Check - Muziek en/of geluidsbestanden gebruiken

U wilt muziek en/of geluidsbestanden gebruiken in COOL Check?

Dit is mogelijk als deze bestanden .MP3 bestanden zijn.

In COOL Check kunnen .MP3 bestanden kunnen worden afgespeeld via een Gedeelde Google Drive.

Het voordeel hiervan is dat leerlingen in een beveiligde omgeving, in een ander lokaal, de toets kunnen maken. Een Gedeelde Google Drive kan als URL worden toegevoegd of als Resource worden gedeeld. De leerling maakt dan de toets op papier en gebruikt COOL Check om voor te lezen op een Chromebook.