COOL Check - Kunnen leerlingen een toets hervatten?

Kunnen leerlingen een toets in COOL Check (op een later moment) hervatten?

Ja, dit is mogelijk.

Maar dit kan alleen met een hervat pincode, en kan dus niet met start pincode die is gebruikt om voor de eerste keer in de toets in COOL Check te komen.

In sommige gevallen, als u het apparaat dichtklapt en daarna weer opent, kunt u probleemloos verder werken zonder opnieuw in te hoeven loggen, of in te moeten loggen met een hervat pincode.