COOL Check - Kunnen leerlingen op apparaten van de Rent Company COOL Check draaien?

Kunnen leerlingen op apparaten van de Rent Company COOL Check draaien?

Ja, dit is mogelijk.

Maar in het geval van Chromebooks, moeten deze apparaten moeten wel in ons beheer opgenomen zijn, anders zullen deze apparaten niet de COOL Check app krijgen.

Als u niet zeker weet of de Rent Company Chromebooks in beheer zijn, kunt u bij het inlog scherm onderaan kijken, als hier staat "Beheerd door: ........", dan is deze Chromebook in beheer.