COOL Check - Waarom lukt het niet om in te loggen?

Ik ben een medewerker/leerkracht, en kan niet inloggen op Cool Check. Als ik op het inlogscherm probeer in te loggen gaat hij na de inlogpoging weer terug naar het Cool Check inlogscherm, wat gaat er fout?

Dit komt hoogstwaarschijnlijk door:

-U bent niet gekoppeld als leerkracht (in het Leerling Administratie Systeem (LAS)) aan de lesgroep waarvoor de toets in COOL Check is ingepland.

-U heeft niet overal de rol TEACHER. U moet op elke locatie waaraan u gekoppeld bent (in het Leerling Administratie Systeem (LAS)) de rol TEACHER hebben.

De rol TEACHER krijgt u voor een locatie wanneer u bij die locatie aan minimaal één lesgroep bent gekoppeld als leerkracht.

Bent u niet aan minimaal één lesgroep gekoppeld als leerkracht, dan krijgt u de rol STAFF.

Gebruikers met de rol STAFF kunnen geen COOL Check gebruiken.