Ik ben een nieuwe medewerker en zie de gedeelde Google drives niet

• 1. Ga naar het COOL portaal en klik op de snelkoppeling Gedeelde map.

2. Google Drive opent en je ziet de Drive map(pen) van de school. Klik met de rechtermuisknop op de hoofdmap en klik op Snelkoppeling toevoegen. De map staat vanaf nu in jouw Mijn Drive.

of

Het ziet er dan als volgt uit:

https://support.cloudwise.nl/a/solutions/articles/228753?lang=nl