De applicatietegel is zichtbaar, maar de link geeft een foutmelding

Als u op de tegel klik maar de lesmethode zelf komt vervolgens niet in beeld of je krijgt een foutmelding, dan kan dit aan de cookies of cache liggen. Dit zijn gegevens die worden opgeslagen in uw account om pagina's sneller te kunnen laden.

Echter kan een fout geladen pagina hierdoor fout blijven laden, ondanks dat de webpagina voor iemand anders goed bereikbaar is.

Hieronder de handleiding voor Google Chrome en Microsoft Edge.

Cookies verwijderen - Google Chrome:

Open Google Chrome op de computer.

Klik rechtsboven op de drie puntjes en vervolgens op instellingen.

Klik op Privacy en beveiliging en dan Cookies en andere sitegegevens.

Klik op Alle sitegegevens en -rechten bekijken en vink Cookies en andere browsegegevens en Gecachte afbeeldingen wissen aan

Klik op Wissen om te bevestigen.

Cookies verwijderen - Microsoft Edge:

Open Microsoft Edge op de computer.

Klik rechtsboven op de drie puntjes en vervolgens op instellingen.

Klik op privacy, zoeken en services.

Klik op Browsegegevens wissen en vervolgens Kies wat u wilt wissen.

Kies een Tijdsbereik, bij voorkeur Alles.

Klik op Cookies en andere sitegegevens.

Klik op Nu wissen om te bevestigen.