Basispoort tegels - Geen plaatje te zien

• De tegel van bijvoorbeeld "Staal" heeft geen plaatje

Dit is een bekend probleem, de plaatjes komen vanuit de uitgever terecht bij Basispoort en van Basispoort weer in het COOL portaal.

De uitgever heeft waarschijnlijk een afbeelding gebruikt met een te grote resolutie of een ongeldig bestandsformaat welke vervolgens niet goed synchroniseert naar Basispoort en van daar weer naar ons COOL portaal.

Dit is reeds aangegeven bij de uitgever, echter is hier nog geen oplossingstijd voor bekend.

Hier kunnen wij niks aan veranderen, het zal afwachten zijn totdat de uitgever dit heeft verholpen.