Inloggen thuis lukt niet (Verifiëren dat jij het bent)

Mogelijk krijg je op dit moment een melding bij het thuisinloggen die er als volgt uitziet:

We kijken momenteel met Google naar dit probleem. De tijdelijke oplossing (Dit werkt zo ver bekend niet op een Chromebook) is als volgt:
- Start je apparaat op en zorg dat je Google Chrome opent.

- Log niet direct in bij COOL, maar navigeer naar een Google applicatie, zoals Gmail.

- Log hier in.

- Log daarna in bij COOL. Dit zou nu als het goed is vlekkeloos moeten verlopen.