Emails worden momenteel teruggestuurd, Google Groepen

Soms komt er een foutmelding naar voren bij Google Groepen waardoor een gebruiker geen mails ontvangt als de groep wordt gemaild.

Om te controleren waar dit mis kan gaan kan je naar groups.google.com gaan.

Klik op de naam van de groep

Ga vervolgens naar Mensen en vervolgens naar Leden en zoek daar de gebruiker op.

Hier zal je waarschijnlijk de volgende melding zien:

Als dit het geval is, dan zal de getroffen gebruiker moeten kijken of diegene een "Bouncestatus" heeft bij een groep.

Dit kan als volgt worden gecontroleerd:

Als er bij de bounce status iets wordt weergegeven, in de bovenstaande video is dit niet het geval, stuur hiervan dan een screenshot naar ons toe via support@cloudwise.nl, of in een bestaand ticket.

Zo kunnen wij u verder helpen.