Hoe voeg ik een tegel toe aan het COOL portaal?

Als je een website toegankelijker wil maken voor de leerlingen kan je de website toevoegen als tegel.
Dit geldt niet voor basispoortapplicaties, deze worden toegevoegd door middel van de automatische basispoortkoppeling.

Je kan in principe iedere webpagina die je wilt toevoegen aan het COOL portaal.

Links in het COOL portaal kan je op instellingen klikken.

Klik vervolgens op deze knop:

Daar kan je zoeken in de lijst, staat de applicatie er nog niet tussen?
Dan kan je deze zelf aanmaken door op deze knop te klikken.

Hier kan je de applicatie een naam geven en een link voor leerlingen en leerkrachten invoeren.
Als de link het zelfde is dan kan kan je bij Leerling en Leerkracht dezelfde URL invoeren.

Er moet altijd een afbeelding geüpload worden, deze mag niet te groot zijn.
Als je alles hebt ingevuld klik je op de knop Nieuwe applicatie maken.

Vervolgens kan je in jouw overzicht de applicatie toevoegen aan de klassen die je wilt.