Een agenda delen met specifieke mensen en deze machtigingen geven

1. Beweeg je muis over de agenda die je wilt delen en klik vervolgens op de drie puntjes.

2. Klik op 'Instellingen en delen'.

3. Scroll naar beneden tot je het kopje 'Delen met specifieke mensen' ziet.

4. Zie je hier jezelf staan? Dan ben jij de eigenaar van deze agenda en heb je dus alle rechten. Wanneer je een specifiek persoon wilt toevoegen aan deze agenda, klik je op '+ Mensen toevoegen'.

5. Typ het mailadres of de naam van de specifieke persoon waarmee je de agenda wilt delen. Selecteer vervolgens onder 'Rechten' de juiste rechten die je wilt toekennen aan de persoon. Je kunt bijvoorbeeld kiezen of de persoon jouw agenda alleen mag inzien of zelfs wijzigingen mag aanbrengen. Zodra je een keuze hebt gemaakt, klik je op 'Sturen' om de agenda te delen.

6. Je zult onder het kopje 'Delen met specifieke mensen' de persoon zien die jij hebt toegevoegd. Klik op de tekst achter de naam van een persoon (in het onderstaande voorbeeld 'Wijzigingen aanbrengen en opties voor de...') om de rechten van deze persoon te wijzigen. Klik op het kruisje achter de persoon om zijn toegang tot de agenda in te trekken.