Applicaties indelen

Je kunt jouw applicaties op verschillende manieren indelen om jouw COOL portaal zo overzichtelijk mogelijk te houden.

1. Klik op een applicatie en houd je muisknop ingedrukt. Versleep vervolgens de applicatie naar de gewenste plek. Je kunt de applicatie ook op een andere pagina zetten. Bijvoorbeeld van 'Favorieten' naar 'Overige applicaties' of andersom. Dit doe je door de applicatie naar de balk met de tekst 'Sleep je applicatie naar dit vak om deze te verplaatsen naar overige applicaties' te slepen en los te laten.

Om nog sneller applicaties op de juiste plek te zetten, kun je de functie 'Applicaties indelen' gebruiken.

2. Klik op het meest rechtse icoon met de schuifjes.

3. Klik vervolgens op de verschillende icoontjes om applicaties te verplaatsen van 'Favorieten' naar 'Overige applicaties' of andersom.

4. Klik tot slot op 'Opslaan' om de veranderingen op te slaan.

Wil je meer uitleg over de applicatiebibliotheek? Bekijk dan deze video waarin we laten zien hoe je de applicatie pagina gebruikt en nieuwe applicaties kunt aanzetten voor jezelf en leerlingen.