Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden

Applicaties toevoegen

Je kunt op verschillende manieren applicaties aan je COOL portaal toevoegen. Zo kan een portaalbeheerder applicaties voor je klaarzetten of worden applicaties automatisch klaargezet door een synchronisatie met Basispoort. Je kunt ook zelf applicaties toevoegen.


1. Op de pagina 'Favorieten' vind je achter jouw laatste applicaties de knop 'Applicatie toevoegen'. Met deze knop kun je applicaties toevoegen uit de ‘mediatheek van Cloudwise’ of zelf een applicatie maken.

2. Typ in de zoekbalk de naam van de applicatie die je wilt toevoegen. Wellicht staat de applicatie al in de mediatheek! Staat de applicatie er tussen? Vink deze dan aan en klik vervolgens op ‘Opslaan’.3. Staat de applicatie niet in de lijst? Klik dan op het plusje achter de zoekbalk om zelf een applicatie aan te maken.

4. Vul vervolgens de volgende informatie in:

    - 'Naam': de naam van de applicatie.

    - 'Leerling URL': de website die voor de leerling wordt geopend wanneer deze op de applicatie klikt.

    - 'Leerkracht URL': de website die voor de leerkracht wordt geopend wanneer deze op de applicatie klikt.

    - 'Afbeelding': de afbeelding die in de applicatie komt te staan.

Zonder een afbeelding is het niet mogelijk om een nieuwe applicatie te maken.

5. Klik op 'Nieuwe applicatie maken' om een nieuwe applicatie aan te maken.Wil je meer uitleg over de applicatiebibliotheek? Bekijk dan deze video waarin we laten zien hoe je de applicatie pagina gebruikt en nieuwe applicaties kunt aanzetten voor jezelf en leerlingen. 


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.