Met onderstaande plaatjes laten we zien hoe je een rapport kan afdrukken/opslaan in CITO LOVS.

In onderstaande plaatje klik je simpelweg op OK, je past de printer niet aan. De printer die hier staat komt niet overeen met de printers bij jullie op locatie. Dit komt omdat de printers die je in CITO LOVS ziet de printers zijn die vanaf onze server beschikbaar zijn, dat zijn dus niet jullie lokale printers! Onze omgeving zorgt ervoor dat als je hier op OK klikt je vanzelf het bestand geopend krijgt op jouw eigen computer zodat je het kan afdrukken en/of opslaan.

Als de juiste printer niet geselecteerd is of je wilt het bestand juist opslaan klik dan zoals in het plaatje hierboven op Wijzigen en klik dan zoals in het plaatje hieronder de juiste printer aan of klik op "Opslaan als PDF".