Om de wachtwoorden van de leerlingen weer te geven kijk je in het applicatiebeheer gedeelte van COOL bij de leerling groepen. Dat doe je als volgt:

In het kolom Wachtwoord zie je de standaard wachtwoorden van de leerlingen, de wachtwoorden die je voor ze hebt ingesteld en de plaatjeswachtwoorden. Groepen die gebruik maken van de plaatjeslogin worden weergegeven met een plaatje in de kolom, groepen die een normale wachtwoord hebben hebben een sterretje. Als je op een plaatje in de kolom Wachtwoord klikt kan je de plaatjeswachtwoorden zien en aanpassen via het potloodje.

Je kan voor een groep die de plaatjeslogin gebruikt ook de normale tekst wachtwoorden wijzigen zodat ze daar ook mee kunnen inloggen.

Als het wachtwoord gewijzigd is van het standaard wachtwoord af zie je *** staan en is het niet mogelijk om het huidige wachtwoord van dat account te zien.