In Google Drive kan je in een geopend bestand op afdrukken klikken. Vervolgens kan je aangeven wat je met het bestand wilt doen, door de Bestemming aan te passen. Naast printen is het ook mogelijk om het bestand zo op te slaan als een PDF bestand.

Als je op Afdrukken klikt krijg je de mogelijkheid om de bestemming aan te passen, voor als je het wilt printen via een specifieke printer of wilt opslaan als PDF.

Natuurlijk is het ook mogelijk om het bestand direct te downloaden, zonder eerst op Afdrukken te hoeven klikken en de bestemming te moeten wijzigen.