Je kan via de traditionele manier ons een applicatie CD opsturen die je graag in het portaal wilt hebben, via de post. Of je kan het jezelf makkelijk maken en verzendkosten besparen door een image te maken van de CD.

Hiervoor moet je een programma als Daemon Tools Lite downloaden en installeren. Nadat je op die link hebt geklikt kan je op de pagina die tevoorschijn komt op de groene Download knop klikken. Installeer het met de standaard opties, niks bijzonders. Zodra het geïnstalleerd is kan je het programma openen en de stappen hier onder volgen:

Als je de installatie start wordt je gevraagd om in te loggen met een account met beheerders rechten. Raadpleeg jouw ICT-er of ons.

Zodra dit proces voltooid is moet je het ISO bestand dat je hieruit heb gekregen uploaden naar Google Drive, en het bestand delen met de Cloudwise medewerker waar je dit mee in overleg hebt gedaan. Deel het dus niet met support@cloudwise.nl, maar met bijvoorbeeld raymond@cloudwise.nl.

Als de CD teveel krassen heeft kan het misschien niet mogelijk zijn dat we de applicatie van de CD af halen. Door de beschadigingen kan de CD onleesbaar worden voor de computer.