Reset ontwikkelaarsmode

• Druk ESC + Samsung Chromebook Refresh key + aan/uit knop. Op het scherm komt een gele uitroepteken (!).

• Druk op CTRL + D om de ‘dev mode’ te beginnen, en druk op ENTER. Nu wordt er een rood uitroepteken weergegeven.

• Als het klaar is, druk dan op Spatie, en vervolgens op ENTER.

Zodra de Chromebook weer opnieuw opgestart is krijg je het netwerk configuratie scherm te zien, hier kan je inloggen op het wifi netwerk. Klik verder, en accepteer de voorwaarden en je komt op een inlog scherm terecht.

Je Chromebook is nu klaar om eerst te enrollen in het domein. Zie daarvoor dit artikel.

Chromebook herstelprogramma: https://chrome.google.com/webstore/detail/chromebook-recovery-utili/jndclpdbaamdhonoechobihbbiimdgai?utm_source=gmail