Reset ontwikkelaarsmode

1. Druk ESC + Samsung Chromebook Refresh key + aan/uit knop. Op het scherm komt een gele uitroepteken (!).

2. Druk op CTRL + D om de ‘dev mode’ te beginnen, en druk op ENTER. Nu wordt er een rood uitroepteken weergegeven.

3. Druk op CTRL + D, en druk vervolgens op enter. Het apparaat gaat geheel terug naar fabrieksinstellingen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

4. Als het klaar is, druk dan op Spatie, en vervolgens op ENTER.

Chromebook herstelprogramma: https://chrome.google.com/webstore/detail/chromebook-recovery-utili/jndclpdbaamdhonoechobihbbiimdgai?utm_source=gmail

Zodra de Chromebook weer opnieuw opgestart is krijg je het netwerk configuratie scherm te zien, hier kan je inloggen op het wifi netwerk. Klik verder, en accepteer de voorwaarden en je komt op een inlog scherm terecht.

Je Chromebook is nu klaar om eerst te enrollen in het domein. Zie daarvoor dit artikel.