Chrome apparaten kunnen in een domein gehangen worden om ze te beheren. Om dit te doen moet je nog niet hebben ingelogd op de Chromebook. Heb je dat wel al gedaan moet je de Chromebook eerst resetten naar fabrieksinstellingen. Zie dit artikel waar dat uitgelegd wordt.

Druk op Ctrl + Alt + E. Je ziet in het inlog scherm staan dat je nu in de Enterprise login zit. Log hier op in met een account van het domein waar het apparaat lid van moet worden.