Klap het gereedschapskistje uit (rechtsboven) door er op te klikken, en klap het nog verder naar beneden uit met de pijl naar beneden knop. Met de Upload knop die dan in het rijtje onderaan staat kan je een bestand opzoeken op jouw computer die je op onze server omgeving wilt zetten voor in CITO LOVS.

Kies het bestand op jouw computer dat je wilt uploaden en klik op Openen.

Klik op Computer en vervolgens op Z (Z:). Klik daarna op "Save".

Het bestand staat nu op onze server omgeving en kan vanuit CITO LOVS gebruikt worden!