Sinds halverwege 2018 hebben we nieuwe knoppen in de ouderwetse applicaties waarmee je kan uploaden en downloaden. Ze zitten nu onder het gereedschapskistje die je kan uitklappen:

Om een Edex bestand te importeren in CITO LOVS klikken we eerst op het upload knopje rechtsboven.

Dan selecteren we de Edex bestand die we willen uploaden en klik je op Openen.

In het volgende scherm dat je ziet klik je op Computer en vervolgens op DATA (Z:) en dan op "Save"

In CITO LOVS klik je op Beheer, Importeren en dan Schooladministratie (EDEX).

Selecteer Bestand aanwijzen en klik op Bladeren.

Klik nu weer op Computer, DATA (Z:) en dan Open.

Selecteer het Edex bestand dat je net had geĆ¼pload en klik op Open.

In CITO LOVS kan je nu net als vroeger de Edex bestanden verder importeren.