De ICT beheerder van uw school kan de wachtwoorden aanpassen indien nodig.

Ga naar applicatiebeheer -> Groepen -> en selecteer hier de medewerkers of leerkrachten groep -> Via het potloodje kunt u de wachtwoorden aanpassen.

Als uw school gebruikt maakt van de Azure Active directory (andere gebruiker) kunt u deze ook wijzigen via het cool portaal, let er op dat de vinkjes dan juist staan.

Is de ICT beheerder van uw school niet aanwezig of niet in staat om uw wachtwoord te wijzigen, neem dan contact op met Cloudwise via support@cloudwise.nl