Iemand machtigen voor je agenda
  1. Volg de instructies in het gedeelte hierboven over hoe je kunt delen.
  2. Klik onder 'Delen met bepaalde personen' op Mensen toevoegen.
  3. Geef het e-mailadres op van de persoon aan wie je je agenda wilt delegeren.
  4. Selecteer onder 'Machtigingen' de optie Wijzigingen aanbrengen en opties voor delen beheren.
  5. Klik op Verzenden.

De gemachtigde persoon ziet je agenda aan de linkerkant staan onder 'Mijn agenda's'. Als die persoon een afspraak in je agenda plant, komt de uitnodiging van jou.