Cito start niet (goed) op / vind uw Server-ID

Als Cito niet goed op start ligt dit vaak aan een specifieke server waarop word aangemeld, door het verwijderen van de Server-ID cookies kun je er vaak weer in.

Hoe dit werkt gaat als volgt:

In het plaatje hier onder vind je belangrijke informatie, indien mogelijk noteer dan altijd de gegevens die achter "Content" staan en geef deze aan ons door. Dit kan ons helpen om de problemen met de specifieke servers zo snel mogelijk op te lossen.