Focustijd toevoegen

'Tijd om te focussen' is een optie die je kunt kiezen bij het maken van een afspraak. Hiermee kun je instellen dat vergaderingen tijdens de ingestelde periode automatisch worden geweigerd.

1. Klik op een gewenst tijdstip in je agenda of klik linksboven op 'Maken'.

2. Selecteer eventueel 'Tijd om te focussen' als je deze optie nog niet bij stap 1 had geselecteerd.

3. Bepaal of je vergaderingen automatisch wilt weigeren.

4. Klik tot slot op 'Opslaan' om de focustijd in te plannen.