COOL opent niet, error over DNS.

Dit probleem speelt sinds halverwege September 2023

Sommige gebruikers ervaren problemen bij het bereiken van onze website cool.cloudwise.eu via de KPN-, of XS4ALL-provider, resulterend in de foutmelding "DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN"
Helaas is dit een kwestie die buiten onze controle ligt.

cool.cloudwise.eu is de website waar je op uitkomt als je de COOL-extensie aanklikt.
We begrijpen dat dit erg vervelend kan zijn.

We raden aan dat getroffen gebruikers rechtstreeks contact opnemen met hun internetprovider, KPN, om dit probleem te melden.
KPN kan de nodige stappen ondernemen om de kwestie op te lossen aan hun kant.

Gelukkig is het COOL Portaal voor de getroffen gebruikers wel bereikbaar via:
  • cool.cloudwise.nl
  • cool.cloudwise.app
  • cloudwise-portal.appspot.com
We hopen dat dit u in staat stelt om onze services zonder problemen te blijven gebruiken.

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat dit probleem snel wordt opgelost door uw provider.