Iemand van Cloudwise laten meekijken met een Windows-pc

As je hulp nodig hebt kun je telefonisch contact opnemen met de Support-afdeling van Cloudwise.

Om je beter te helpen kunnen we meekijken op je computer.

Werk je op een Windows-computer of -laptop van de school, en is deze in beheer van Cloudwise?

Dan  is staan er meestal twee stickers op de computer. Op de ene sticker staat ons telefoonnummer, op de andere staat een afkorting van de stichting naam, schoolnaam en een nummer voor de computer, bijvoorbeeld STICHTING-SCHOOLNAAM-01.

Geef deze door aan de medewerker van Cloudwise. De medewerker kan dan de computer opzoeken, verbinding maken en direct met je mee kijken.

Je kan de computer naam en nummer ook op het bureaublad vinden, rechtsonder, vermeld als Hostname.

Mocht de naam daar ook niet staan kun je de naam rechts onderin vinden in de taakbalk. Klik op het pijltje naast de tijd ga met je muisaanwijzer over het blauwe wolkje. De naam van je computer komt dan getoond.

Heb je een Windows of Mac computer en is hij niet in ons beheer?

Klik hier om naar Cloudwise Remote Support te gaan

Heb je een Chromebook of ander Chrome apparaat?

Dan kunnen we meekijken via Chrome Remote Desktop.