Cookies en Cache wissen op een iPad

Het verwijderen van cookies en cache verloopt op een iPad anders dan op een Chromebook of Windows machine.

Op een iPad is Safari de standaard browser. Als je een andere browser installeert, zoals Chrome, is dit eigenlijk een soort "thema". De browser blijft op de achtergrond altijd Safari.

1. Open de app "Instellingen".
  2. Scrol in de lijst naar "Safari" en tik deze aan.
  3. Scrol helemaal naar beneden en tik op "Wis geschiedenis en websitedata".
  4. Bevestig het wissen door op "Wis" te tikken.
  5. Bevestig het sluiten van de tabbladen door op "Sluit tabbladen" te tikken.

De cookies en cache zijn nu gewist.