Virus meldingen/pop-up notificaties

Krijg je vervelende pop-up meldingen zoals deze?

Dit zijn waarschijnlijk geen virusmeldingen, maar je hebt onbewust websites toestemming gegeven om meldingen te sturen.
Geen zorgen, hier is wat je kunt doen:

Gebruik je Google Chrome?

• Ga naar de instellingenpagina voor meldingen in door deze URL in je browser te plakken: chrome://settings/content/notifications
  • Zoek de website die deze meldingen weergeeft onder "Toestemming
  • Klik op de drie stippen rechts van de website en selecteer "Blokkeren".
  • Op deze manier kun je deze hinderlijke meldingen uitschakelen.

Gebruik je Microsoft Edge?

• Ga naar de instellingenpagina voor meldingen indoor deze URL in je browser te plakken: edge://settings/content/notifications
  • Zoek de website die deze meldingen weergeeft onder "Toestemming
  • Klik op de drie stippen rechts van de website en selecteer "Blokkeren".
  • Op deze manier kun je deze hinderlijke meldingen uitschakelen.