Pagina's toevoegen en verwijderen

Opmerking: Dit gedeelte gaat over de nieuwe versie van Google Sites (met Maken Maken in de rechterbenedenhoek). Hulp bij de klassieke versie van Google Sites

Een pagina toevoegen

1. Open op een computer een site in de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik aan de rechterkant op Pagina's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op Toevoegen Toevoegen.
  4. Klik op Nieuwe pagina Pagina toevoegen.
  5. Voer de paginanaam in.
  6. Klik op Gereed.
  7. Klik rechtsboven op Publiceren om je wijzigingen te publiceren.

Een pagina kopiëren of verwijderen

1. Open op een computer een site in de nieuwe versie van Google Sites.
  2. Klik aan de rechterkant op Pagina's.
  3. Klik op Meer Meer op de pagina die je wilt dupliceren.
    • Kies Pagina dupliceren om een pagina te kopiëren.
    • Kies Verwijderen om een pagina te verwijderen.
  4. Klik rechtsboven op Publiceren om je wijzigingen te publiceren.

Voor meer informatie kunt u op de support pagina van Google zelf kijken.