Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Log overzicht

In het log overzicht wordt de online-activiteit van de leerling opgeslagen. Let op! Het log overzicht wordt alleen opgeslagen wanneer 'Meekijken' actief is.


1. Klik rechts onder in het venster van een leerling op het klokje met het pijltje om het log overzicht te openen. Zie je dit icoontje niet staan? Dan staat de functie van het logboek nog niet aan. Vraag aan de ICT-beheerder of de functie aangezet kan worden. 
2. Je krijgt een overzicht van de activiteit die de afgelopen 12 uur is uitgevoerd door de leerling. Je ziet de datum en de tijd waarop de activiteit is uitgevoerd, welke activiteit is uitgevoerd (online gekomen, websites geopend en gesloten) en met welke URL (website) de activiteit is uitgevoerd. Je ziet onder URL alleen de basis-URL. Dus wél youtube.com, maar niet youtube.com/informatievevideo.
3. Klik op 'Toon meer' om een overzicht te krijgen van de afgelopen zeven dagen.

4. Klik rechtsboven op het pijltje om terug te keren naar het vorige overzicht of klik op het document-icoontje om het overzicht te exporteren naar een Spreadsheet. Dit overzicht kun je vervolgens opslaan of printen.Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.