Een bericht verzenden

Met de functie 'Bericht verzenden' kun je een chatbericht verzenden naar jouw leerlingen. Leerlingen ontvangen dit bericht als pop-up in het scherm.

1. Klik op de knop met het spreekwolkje. Klik rechtsboven in beeld op deze knop om een chatbericht te versturen aan alle leerlingen die online zijn. Wanneer je een chatbericht naar één leerling wilt sturen, klik je op deze knop in het vlak van de desbetreffende leerling.

2. Typ in het venster het bericht dat je wilt versturen naar de leerling(en). Klik vervolgens op 'Sturen'.

3. Het bericht wordt zichtbaar voor de leerling in de vorm van een pop-up die rechtsonder in het beeldscherm van de leerling verschijnt. De pop-up blijft zichtbaar totdat de leerling deze zelf wegklikt. De leerling heeft geen mogelijkheid om te reageren op het bericht