Een nieuwe Google Agenda maken

1. Open jouw Google Agenda via calendar.google.com of via de negen puntjes van Google.

2. Klik op het plusje achter 'Andere agenda's' om een nieuwe agenda toe te voegen.

3. Klik op 'Nieuwe agenda maken'.

4. Geef de nieuwe agenda een naam en voeg eventueel nog een beschrijving toe. Klik vervolgens op 'Agenda maken'.

5. Om instellingen te wijzigen en mensen toe te voegen aan de agenda, klik je onder 'Instellingen voor mijn agenda's' op jouw reeds aangemaakte agenda.