Eerste keer inloggen op een Chrome-apparaat

In dit artikel lees je hoe je kunt inloggen op een Chromebook of ander Chrome-apparaat van je school.

Als je nog nooit hebt ingelogd op je account kun je bij de ICT coördinator van je school je e-mailadres en wachtwoord opvragen. Na de eerste keer inloggen kun je zelf een nieuw wachtwoord kiezen.

1. Klik op Inloggen met een ander account.
  2. Geef je e-mailadres en wachtwoord op.
    Nadat je bent ingelogd zal Chrome automatisch worden geopend.
  3. Klik op de twee potloodjes rechtsboven om het COOL-portaal te openen en kies vervolgens voor Medewerkers.

Als je voor de eerste keer hebt ingelogd zal er nu worden gevraagd om een nieuw wachtwoord te kiezen. Deze kun je vervolgens gebruiken om op dit Chrome-apparaat en andere apparaten in te loggen.

Als je hulp nodig hebt bij het gebruik van de computer kun je contact opnemen met Cloudwise. Zij kunnen mee kijken op de computer. Voor meer informatie zie Iemand van Cloudwise laten meekijken.

Wil je inloggen op een Windows-computer?
Dat gaat net ietsjes anders. Dit lees je in het artikel Eerste keer inloggen op een Windows-computer.