3CX || Voicemail instellen vanaf je eigen toestel

In dit artikel lees je de stappen die je moet zetten voor het instellen van een vakantierooster binnen 3CX.

1. Zorg dat je binnen bereik bent van het telefoontoestel/extensie waar je de voicemail van wilt aanpassen.

2. Bel met het toestel naar telefoonnummer 9999

3. Neem kennis van de opties binnen dit menu. Gebruik optie 8 om de welkomsboodschap aan te passen.

4. Volg de stappen voor het instellen van de voicemail. Dit is vanaf nu de nieuwe boodschap die mensen horen die bij de voicemail komen.

5.Na opslaan is het bericht in gebruik.