Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Eerste keer inloggen op een Windows-pc

Nog nooit ingelogd op je account? Vraag dan je e-mailadres en wachtwoord op bij de ICT-coördinator van je school. 


Kies voor '
Andere gebruiker' en log in met het e-mailadres en wachtwoord dat je van je ICT-coördinator hebt gekregen. Het kan zijn dat in plaats van 'Andere gebruiker' er 'Inloggen met je werkaccount' staat. Nadat je bent ingelogd op de Windows-computer zal automatisch de internetbrowser worden geopend. Omdat je voor de eerste keer inlogt, zal er een venster naar voren komen met de vraag of je je gegevens wilt koppelen. Klik op '
Synchronisatie inschakelen'1. Opent het COOL Portaal niet automatisch? Ga dan naar de website cool.cloudwise.nlKlik eenmalig op het icoon 'Medewerkers' of 'Leerling' om verder te gaan naar COOL.


2. Klik vervolgens op E-maillogin (Google) of Microsoft om in te loggen in COOL.3. Na het inloggen verschijnt direct een pop-up met het verzoek je wachtwoord te wijzigen. Vul bij 'Huidig wachtwoord' het wachtwoord dat je hebt gekregen in en bij 'Nieuw wachtwoord' en 'Herhaal wachtwoord' je nieuwe zelfgekozen wachtwoord. Let hierbij op dat dit wachtwoord moet voldoen aan de veiligheidsvereisten die zijn gesteld door jouw school of stichting. Je kunt alleen verder als het wachtwoord aan deze eisen voldoet. 


4. Na het bevestigen ben je ingelogd in het COOL Portaal en kun je aan de slag!


Wil je meer weten over het COOL Portaal? Neem dan een kijkje bij deze kennisbankartikelen.


Wil je inloggen op een Chromebook of ander Chrome apparaat?

Dat gaat net wat anders. Dit lees je in het artikel Eerste keer inloggen op een Chrome-apparaat .


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.