Iemand van Cloudwise laten meekijken op een Chrome-apparaat

Als je hulp nodig hebt met je Chromebook, kun je telefonisch contact opnemen met de Support-afdeling van Cloudwise. In sommige gevallen kan het handig zijn voor ons om met jou mee te kijken op je Chrome-apparaat.

Hiervoor hebben we alleen een serienummer nodig van de Chromebook waarop je werkt. Meestal vind je deze onder op de Chromebook vermeld als S/N of Servicetag:

Maar als het serienummer daar niet staat dan kan je het volgende doen:

1. Start de Chromebook op, je komt uit op het inlogscherm

2. Op het inlogscherm druk je op de toetsencombinatie Alt + V

3. Het serienummer verschijnt nu rechtsboven in beeld:

4. Geef dit serienummer aan ons door

Als je ons tijdens het gesprek het serienummer geeft kunnen wij in de Google beheer omgeving het apparaat opzoeken en er een verbinding mee opstarten. Op de Chromebook zelf kan jij dan die verbinding accepteren door op 'Delen' te klikken zodra die pop-up tevoorschijn komt.