Inloggen lukt niet - Verifiëren dat jij het bent

Het kan voorkomen dat je onderstaande melding te zien krijgt zodra je wilt inloggen in het COOL Portaal. Google wil zeker weten dat jij het bent die probeert in te loggen.

Momenteel zoeken we samen met Google naar een oplossing voor dit probleem. De tijdelijke oplossing (wat, voor zover bekend is, niet werkt op een Chromebook) is als volgt:

1. Start je apparaat op en open Google Chrome.

2. Log niet direct in bij COOL, maar navigeer naar een Google applicatie, zoals Gmail.

3. Log in bij de Google applicatie.

4. Log daarna in bij COOL.