Een video toevoegen als informatiebron

Binnen COOL Check kan je een video gebruiken als informatiebron, in deze handleiding leggen we uit hoe dit in zijn werk gaat.

1. Ga naar YouTube:

Ga naar de YouTube-website en zoek de video die je wilt insluiten.

2. Klik op 'Delen':

Onder de video, klik op de 'Delen'-knop. Deze knop ziet eruit als een pijl naar rechts en is meestal te vinden naast de 'Downloaden'-knop.

3. Klik op '<>Insluiten':

Na het klikken op 'Delen', zie je het 'Insluiten'-optie. Klik hierop.

4. Kopieer de ingesloten code:

Selecteer de URL die tussen de aanhalingstekens staat en kopieer deze, zie het voorbeeld in de volgende screenshot. (Ctrl+C op Windows of Command+C op Mac).

6. Plak de URL in COOL Check als informatiebron:

Ga naar COOL Check en voeg de URL die je zojuist hebt gekopieërd toe aan het examen als informatiebron.

7. Sla de wijzigingen op:

Vergeet niet om de wijzigingen op te slaan in COOL Check.

Dit zou het moeten doen! Nu zou de YouTube-video moeten worden weergegeven binnen COOL Check als informatiebron!