Een nieuwe (team)agenda maken

Volg de volgende stappen om een nieuwe (team)agenda te maken:

1. Klik achter 'Andere agenda's' op het plusje en kies vervolgens voor 'Nieuwe agenda maken'.

2. Geef de nieuwe agenda een naam en eventueel een omschrijving. Klik tot slot op 'Agenda maken'. De agenda is nu zichtbaar onder 'Mijn agenda's'.

3. Volg de stappen in dit artikel om de agenda te delen met het team.